Catalunya Cricket Club were crowned the Champions of the Spanish cricket league in a final match played at La Manga on 13th November with Valencia Green. A great victory beating Valencia Green with 101 runs

The league final match of 45 overs started at 10.30 in the morning, with Catalunya CC winning the toss and chose to bat first, the match started with a normal start with Gurmeet Singh scoring 26 runs on a slow rate, then Catalunya lost its three middle order batsmen leaving the team in a difficult situation, Qaiser and Kashib Butt took the charge and the score started to build, Qaiser contruibuted with 37 runs but Kashib Butt blasted and added 90 runs to the total. Asif Zia and Shafique Ali also added 39 runs each to build the total score up to 275, and all these batsmen secured the Catalunya CC side to a good score to defend against Valencia Green.

Valencia were in the trouble from the beginning, as the Cat CC bowlers were at their high performance, the second innings started with two maiden overs. The bating side were in trouble but some good shots from a couple of batsmen from Valencia Green were excellent. S. Bhatti was very good with the bat but he could only add 25 runs for his team, F. Afzal adding 28, F. Sajid adding 25 and M. Amin adding 23, other batsmen were not allowed by Catalunya CC bowlers to reach to double digit scores.

Valencia kept losing the vickets very frequently and seemed to struggle against the bowlers of Catalunya CC. Raj Kumar took three wickets to put Valencia Green in trouble, Gurmeet Singh contributed with 2 wickets, Kaiser , Harron and Asif Zia taking 1 wicket each and Valencia Green were knocked out.

Catalunya Cricket Club, a club known as its fast growth and now in just three years it becomes the champions of the Spanish cricket league. The club was started and founded by Mr. Robert Masih in the beginning of 2008, three hard working years to promote cricket not only for just Catalunya Cricket Club but also promoting and supporting other cricket clubs in Catalunya, and now all the hard work and efforts to bring cricket to the top level as paid off as Catalunya Cricket Club will now wear the crown of the championship of Spanish cricket league.

Campeones de la liga española

13 de noviembre 2010

El Catalunya Cricket Club fue coronado como campeón de la liga española de cricket al ganar por 101 carreras de diferencia al Valencia Green en la final jugada del pasado 13 de noviembre en las instalaciones de La Manga.

Tras ganar el sorteo, el Catalunya Cricket Club saltó al terreno de juego para batear en primer lugar en la final que se disputaba a 45 overs. El partido comenzó a las 10:30 a.m. con un Singh Gurmeet Singh marcando 26 carreras a ritmo lento. Seguidamente, la estrategia del Catalunya CC se alteró al perder sus tres bateadores importantes, poniendo al equipo en una difícil situación. Qaiser y Kashib Bhutt asumieron el liderazgo del equipo contribuyeron con 37 carreras por parte de Qaiser y un espectacular Kashib Bhutt con 90 carreras, cortaron con la esperanza del equipo contrario. Asif zia y Shafique Ali añadieron 39 carreras cada uno para cerrar el tanteo total en 275 puntos.

El comienzo del Valencia Green fue pésimo gracias al buen trabajo de los lanzadores del Catalunya Cricket Club que con sus acciones dejaron a 0 puntos al Valencia en los 2 primeros Overs. Aún así, se repuso y gracias a una serie de buenas acciones y de un par de bateadores, S. Bhatti sumó 25 carreras, F. Afzal 28 carreras, F. Sajid 25 carreras y Amin M. 23 carreras más. El resto de bateadores fueron anulados gracias a los lanzadores del Catalunya CC eviatando así que llegaran al doble de cifras de puntuación.

Valencia Green perdió a sus bateadores después de un buen trabajo del jugador del Catalunya CC Raj Kumar que eliminó a tres bateadores del Valencia, Gurmeet Singh contribuyó con dos wickets, Kaiser, Harron y zia Asif contribuyeron con un wicket cada uno para eliminar al resto de bateadores del Valencia Green.

Catalunya Cricket Club es un club que se caracteriza por su rápido crecimiento que en sólo tres años ha pasado de su creación a ser el campeón de la liga española. El club se fundó a principios de 2008 por Robert Masih y tres años después de trabajo duro para promover el cricket no sólo en Catalunya, sino la promoción y apoyo a otros clubes de cricket de Catalunya se traduce en alcanzar un alto nivel de cricket y a coronarse con el campeonato de la liga española.

 

Campions de la lliga espanyola

13 novembre 2010

El Catalunya Cricket Club va ser coronat com a campió de la lliga espanyola de criquet en guanyar per 101 carreres de diferència al València Green a la final jugada del passat 13 de novembre a les instal·lacions de La Manga.

Després de guanyar el sorteig, el Catalunya Cricket Club va saltar al terreny de joc per batre en primer lloc en la final que es disputava a 45 overs. El partit va començar a les 10:30 PM amb un Singh Gurmeet Singh marcant 26 carreres a ritme lent. Seguidament, l'estratègia del Catalunya CC es va alterar en perdre els seus tres batedors importants, posant l'equip en una difícil situació. Qaiser i Kashib Bhutto van assumir el lideratge de l'equip van contribuir amb 37 carreres per part d'Qaiser i un espectacular Kashib Bhutto amb 90 carreres, van tallar amb l'esperança de l'equip contrari. Asif zia i Shafique Ali van afegir 39 carreres cada un per tancar el tempteig total en 275 punts.

El començament del València Green va ser pèssim gràcies al bon treball dels llançadors del Catalunya Cricket Club que amb les seves accions van deixar a 0 punts al València en els 2 primers Overs. Tot i això, es va refer i gràcies a una sèrie de bones accions i d'un parell de batedors, S. Bhatti va sumar 25 curses, F. Afzal 28 carreres, F. Sajid 25 carreres i Amin M. 23 carreres més. La resta de batedors van ser anul.lats gràcies als llançadors del Catalunya CC Eviatar així que arribessin al doble de xifres de puntuació.

València Green va perdre els seus batedors després d'un bon treball del jugador del Catalunya CC Raj Kumar que va eliminar a tres batedors del València, Gurmeet Singh va contribuir amb dos wickets, Kaiser, Harron i zia Asif contribuir amb un Wicket cada un per a eliminar a la resta de batedors del València Green.

Catalunya Cricket Club és un club que es caracteritza pel seu ràpid creixement que en només tres anys ha passat de la seva creació a ser el campió de la lliga espanyola. El club es va fundar a principis de 2008 per Robert Masih i tres anys després de treball dur per a promoure el cricket no només a Catalunya, sinó la promoció i suport a altres clubs de cricket de Catalunya es tradueix en aconseguir un alt nivell de cricket i coronar- amb el campionat de la lliga espanyola.